Hromosvody MK - Kompletní dodávka a montáž pasivních a aktivních hromosvodů - výškové práce

Hoštická 91 , 642 00 Brno, tel./fax: 547 227 729, e-mail: krasensky@hromosvodymk.cz

Hromosvody MK - Kompletní dodávka a montáž pasivních a aktivních hromosvodů - výškové práce
Úvod -> Hromosvody pro Jižní Moravu

Hromosvody pro Jižní Moravu

Hromosvody děláme na jihu Moravy už 25 let. Návrhy, projekty, montáže hromosvodů, odborné revize i případné opravy. Sídlíme přímo v Brně, ale pasivní i aktivní hromosvody realizujeme v celém Jihomoravském kraji a blízkém okolí. Naše působnost by se dala rozdělit do 4 oblastí:

Brno – montáže hromosvodů a vše, co s hromosvody souvisí, provádíme nejdéle přímo v Brně; hromosvody pro domy i průmyslové objekty
Vyškov – montáže hromosvodů, revize, opravy a kompletní poradenství nabízíme také ve Vyškově a v blízkém okolí Vyškova
Znojmo – montáže hromosvodů, návrhy a projekty, realizace, ale i revize a případné opravy hromosvodů děláme ve Znojmě, Břeclavi a celé Jižní Moravě
Mikulov – montáže hromosvodů, kompletní služby od poradenství přes projekty až po montáže, revize a opravy hromosvodů nabízíme v Mikulově a okolí

Hromosvody – kompletní nabídka

Máte-li v Jihomoravském kraji objekt, který chcete účinně chránit před blesky, kontaktujte nás. Doporučíme vám vhodný typ hromosvodů pro potřeby vašeho objektu (pasivní či aktivní) a vše zrealizujeme s nadstandartní zárukou 6 let. Podívejte se na naše reference a jednoduchý přehled služeb:

  • Návrh a poradenství. Navrhneme vám účinný systém ochrany objektu proti bleskům, poradíme s výběrem typu hromosvodu a doporučíme vhodný materiál.
  • Vytvoření projektu. Vašemu objektu vytvoříme projekt na ochranu objektu proti bleskům přesně na míru tak, aby byl maximálně bezpečný.
  • Montáž hromosvodu. Sami odborně namontujeme celý systém hromosvodů a dáme vám na něj záruku 6 let. Reálná životnost našich hromosvodů je mnohonásobně delší.
  • Revize a opravy hromosvodu. Zajistíme pravidelné revize hromosvodů i jednorázovou revizi stávajícího systému hromosvodů. Případné chyby a poškození obratem odstraníme.

Kontaktujte nás

Ať už bydlíte v Brně, Vyškově, Tišnově, Znojmě, Mikulově či jinde v Jihomoravském kraji, rádi přijedeme a váš objekt zajistíme proti bleskům. Kontaktujte nás! Těšíme se na spolupráci.

Pasivní i aktivní hromosvody – Jihomoravský kraj

Po prohlídce vašeho objektu a konzultaci s vámi vám obratem doporučíme vhodné řešení. Doporučujeme použití nových odolnějších materiálů a rádi s vámi budeme náš postup konzultovat. Provádíme odborné montáže pasivních hromosvodů Franklinova typu (vytvoření účinné vodivé překážky) i moderních aktivních hromosvodů (HELITA, INDELEC, DAT CONTROLER aj.), které blesky samy vyhledávají. Kontaktujte nás!
 

Kontakt

Milan Krásenský
IČ:11473436
Hoštická 91 , 642 00 Brno

Mobil: 602721094
E-mail: krasensky@hromosvodymk.cz

Bookmark and Share

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Nepřehlédněte: Výškové práce - Montáže hromosvodů -